top of page
Zoeken
  • machteldparedis

Mijn nieuwe single 'Onderaan' is uit!

Hallo allemaal,


Het is sinds mei geleden dat ik nog nieuwe muziek uitbracht, maar daar komt nu eindelijk verandering in. Vanaf vandaag is mijn nieuwe single ‘Onderaan’ te beluisteren op je favoriete digitale muziekplatform en te downloaden op iTunes deze link: lnk.to/Onderaan. ‘Onderaan’ heeft een stoerder kantje dan jullie misschien van mij gewoon zijn, maar dat mag ook eens, hé! ‘Onderaan’ gaat over een geliefde die vraagt om een tweede kans te krijgen, ondanks het verdriet dat er is.


Ik ben alvast héél trots op dit nummer. Wat vinden jullie van ‘Onderaan’? Laat het mij zeker weten via mijn sociale media-kanalen! Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page