top of page
Zoeken
  • machteldparedis

Ik zoek jouw levensverhaal voor mijn nieuwe videoclip!

Bijgewerkt op: 29 jul. 2022

Zoals jullie weten heb ik onlangs mijn nieuwe single ‘Zo Is Het Leven’ uitgebracht, een puur levenslied anno 2022. En bij een single hoort natuurlijk een videoclip. Ik kijk er enorm naar uit om die binnenkort in te blikken, maar daarvoor heb ik jouw hulp nodig! Ik ben namelijk op zoek naar een levensverhaal dat de rode draad zal vormen in mijn videoclip. Wil jij kans maken om jouw levensverhaal in beeld te brengen? Deel dan snel jouw verhaal en je gegevens met mij via wedstrijd@cnrrecords.be.

‘Zo Is Het Leven’ is te beluisteren en te downloaden via deze link. De fysieke versie van de single kan je ook via de link bestellen. Zeker doen!411 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


jozef.dufraing
Jul 28, 2022

Ben al blij dat ik af en toe een optreden kan meepikken en achteraf een babbeltje met je kan doen

Like
bottom of page