top of page
Zoeken
  • machteldparedis

Hier is hij dan: de videoclip van ‘Zo Is Het Leven’!

Een tijdje terug stuurde ik een oproep de wereld in. Ik was namelijk op zoek naar een levensverhaal dat de rode draad zou vormen in de videoclip van mijn nieuwe single ‘Zo Is Het Leven’. Er kwamen heel wat verhalen binnen, waarvoor dank. Uiteindelijk is er één pakkend verhaal uitgekozen. En dat verhaal is dan ook in beeld gebracht in de videoclip van ‘Zo Is Het Leven’.

De videoclip heeft een tijdje op zich laten wachten, maar eindelijk is het zover. Iedereen kan ‘m vanaf nu bekijken op YouTube. Zoals jullie kunnen zien gingen de opnames door op een mooie locatie. En dat in het hart van de Vlaamse Ardennen. De weergoden waren ons die dag ook goed gezind, want het zonnetje scheen volop tijdens het filmen. Toen we de laatste scène hadden ingeblikt, begon het te druppelen. Van een goede timing gesproken!

Ik ben alvast enorm blij met het resultaat! Nu ben ik vooral benieuwd naar jullie reacties.

‘Zo Is Het Leven’ is trouwens nog steeds te beluisteren en te downloaden via deze link. De fysieke versie van de single kan je ook via de link bestellen. Zeker doen!356 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page